Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Szabályzat az II. Makói Villámrandi elnevezésű rendezvényhez

Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Szabályzat

Kérjük, hogy olvasd át az Általános Szerződési Feltételeket (a továbbiakban: ÁSZF) és Adatkezelési Szabályzatunkat részletesen, mert ennek ismerete és elfogadása kell a regisztráció véglegesítéséhez.

Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek a regisztráló és a Szolgáltató közötti regisztrációkor létrejövő szerződés szerves részét képezi.

Szolgáltatást igénybe vevő - az a személy, aki az űrlapon regisztrál és a Szolgáltatást igénybe veszi, megrendeli.

a,

A regisztrációkor létrejövő szerződés nem kerül iktatásra, csak online formában kerül megkötésre

b,

Szolgáltató adatai, elérhetőségei

Név: Bárdos József e.v. (szolgáltató)

Székhely: 6900 Makó, Móra Ferenc utca 38,

Levelezési cím: előzővel megegyező

Telefonszám: +36-70 947 84 84-e-mail: bcopy@freemail.hu

c,

Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv vonatkozó paragrafusai irányadóak.

d,

Az Általános Szerződési Feltételek hatálya a Szolgáltató és a Szolgáltatást igénybe vevő között létrejött szerződésre terjed ki. 2020. január 14. napjától hatályos, annak visszavonásáig az űrlap kitöltésével keletkező jogviszonyra irányul.

e,

A Szolgáltatást igénybe vevő a regisztrációs űrlapon rendeli meg a "villámrandi" szolgáltatást. A villámrandi lehetőséget nyújt társkereső természetes személyeknek más társkereső természetes személyekkel való ismerkedésre.

f,

A regisztrációs űrlap kitöltése során a regisztrálónak el kell fogadnia a hatályos ASZF-et valamint az Adatvédelmi Tájékoztatót is, csak úgy érvényes a megkötött szerződése a Szolgáltatóval. A regisztráció ingyenes. Sikeres regisztrációról emailben a jelentkezéstől számítva 48 órán belül küldünk visszaigazolást a megadott email címre. Ebben az esetben jön létre a felek között a szerződés. Regisztrálni csakis 20. életévét betöltött magyar állampolgár tud, egyéb esetekben a regisztráció nem érvényes.

A regisztráció törlését a bcopy@freemail.hu email címen bármikor lehet kérni. A villámrandin való részvétel névre szól, nem átruházható.

g,

A villámrandi menete:

Helyszín a Grand Hotel Glorius Makó épülete. Pontos címe: 6900, Makó, Csanád Vezért tér 2.

A villámrandi időpontja: a jelentkezéskor megjelölt időpont, melyhez képest célszerű negyed órával korábban érkezni. Késés esetén nincs lehetőség az esemény későbbi indítására.

A helyszíni regisztrációkor eredménylapot, tollat és névkitűzőt kapsz, amire az általad korábban megadott becenév kerül. Mindenki helyet foglal egy-egy asztalnál, férfiak az egyik, nők a másik oldalon, s kezdődik is a kötetlen beszélgetés. 7 perc áll rendelkezésre minden résztvevő számára, hogy megismerje a vele szemben ülő hölgyet, vagy urat, s eldöntse szimpatizál-e vele, szeretné - e még vele folytatni a beszélgetést. Amikor letelt a hét perc mind a két fél értékelheti az eredménylapon a vele szemben ülőt - szimpatikus -e neki, vagy sem.
Hét perc letelte után az urak eggyel arrébb ülnek, s kezdődhet az újabb beszélgetés ;)
A villámrandik végén a résztvevők leadják az eredménylapokat a Szolgáltatónak, aki 48 órán belül emailben küldi az eredményt.
Ha valakivel kölcsönösen szimpatikusnak jelöltétek egymást az eredménylapon, akkor megkapjátok a másik elérhetőségét (email cím) elektronikus levélben.

h,

A randin 3500,- Ft összeg részvételi díjért vehet részt a Szolgáltatást igénybe vevő, amelyet a helyszínen készpénzben kell befizetnie.

i,

Rossz adatok megadásából (email cím, telefonszám) eredő problémákért nem vállal felelősséget a Szolgáltató.

j,

A villámrandi csak akkor kerül megrendezésre, ha az eseményre regisztrálók legalább 16-an vannak minden korosztályban illetve 8-an mindkét nemből (azaz legalább 8 úr és 8 hölgy jelentkezik).

k,

Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, ha a jelentkezők létszáma eléri a minimumot (8-8 fő) de azok nem jelennek meg a randi meghirdetett idején és helyszínén.

l, 

Szolgáltató és a Szolgáltatást igénybe vevő a villámrandi megkezdése előtt lemondhatja telefonon és emailben is a részvételt a villámrandin, ezáltal semmissé téve a kettejük közt létrejött szerződést.

m,

Regisztráció törlésére 2020. február 13. 0:01 percéig van lehetőség. 

Adatkezelési Szabályzat

a,

A regisztráció során megadott adatokat a Szolgáltató kizárólag a Villámrandi szolgáltatás során használja fel (kapcsolattartás, eredmények kiküldése célból), nem küld hírlevelet, szóróanyagot, hirdetést a Szolgáltatást igénybe vevőnek.

A kezelt adatok köre: név, becenév, telefonszám, email cím, születési dátum. 

b,

Az adatkezelő megegyezik a Szolgáltatóval.

Szolgáltató adatai, elérhetőségei

Név: Bárdos József e.v. (szolgáltató)

Székhely: 6900 Makó, Móra Ferenc utca 38,

Levelezési cím: előzővel megegyező

Telefonszám: +36-70 947 84 84-e-mail: bcopy@freemail.hu

Az adatkezelő a regisztráció során megadott adatokat a Szolgáltatást igénybe vevő hozzájárulásával használja. A Szolgáltatást igénybe vevő ezt az engedélyezést erősíti meg a regisztrációs űrlap kitöltése során a megfelelő négyzetekbe tett jelölésekkel.

c,

Adatkezelő a Szolgáltatást igénybe vevő adatait a regisztráció törléséig illetve ha ez nem történik meg, akkor a villámrandi lezárultáig (az eredmények elektronikus levélben való kiküldéséig) tárolja.

d,

A szolgáltatást igénybe vevő bármikor kérheti az adatainak megváltoztatását illetve törlését is.

e,

Adatkezelő nem adja ki a Szolgáltatást igénybe vevő adatait harmadik félnek.

f,

Adatkezelési Nyilatkozat : A Szolgáltatást igénybe vevő a regisztráció lezárásával  megerősíti, hogy megismerte, elolvasta és elfogadta az Adatkezelési Szabályzatot, továbbá az abban foglaltakat magára nézve kötelezőnek fogadja el. Saját akaratából hozzájárul, hogy az Adatkezelő az Adatkezelési Szabályzatban meghatározott  adatait az abban meghatározott adatkezelési célok érdekében kezelje az Adatkezelési Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően.