A Hestia - kézirat nyomában
Vegyél részt egy korokon átívelő nyomozáson, amivel életre kelnek Makó nevezetességei

Miről szól a játék maga?

A játék elején minden csapat kap egy vastag borítékot, ebben lesznek benne a játék kellékei, feladatai. A kiindulópontról indulva a nyomozás segítségével , a borítékban található feladatok megoldásával lehet előrejutni, felgöngyölíteni a Hestia - ügyet, valamint eljutni a végcélhoz. A nyomozás során pedig játékos keretek között lehet megismerni Makó ismert és kevésbé ismert nevezetességeit, szépségeit. A játékot 1,5 - 2 óra alatt végig lehet játszani, nem kötelező egy huzamban : játék közben be lehet ülni meginni egy-egy kávét a Gloriusban , vagy egy sört a Silverben ;) A játékhoz csupán némi sétára és agytornára, s egy csipetnyi képzelőerőre van szükség, ha ez megvan, akkor garantált a jó hangulat. A játék 8 - 10 éves kortól 99 éves korig játszható. 

Időpontot telefonon lehet egyeztetni: 06709478484

A játék a Grand Hotel Glorius bejárata elől indul, ott kerülnek a feladatok átadásra, s ott kapjátok meg a játékhoz szükséges további infókat. Fontos, hogy tollat hozzatok magatokkal, mert az szükséges a játékhoz. 

Légy részese a kalandnak! 

Járd végig Makó belvárosát egy izgalmas nyomozás keretében! 


1923. Ismeretlen személy eljuttatja a Hestia - kéziratot Futaki Jenő professzor és publicista birtokába. A kézirat eredetét jótékony homály, míg valódiságát örök viták övezik. Egyesek szerint a kézirat egy adag haszontalan papírhalmaz, holmi Nostradamust másoló boszorka agymenése, mások szerint viszont napra pontosan jósolja meg az eljövendő háborúk fordulópontjait, a világpolitika bekövetkező eseményeinek idejét - ezáltal óriási hatalommal ruházva azt fel, akinek a kezébe kerül. Emiatt a fél alvilág, de leginkább a Társaság feni a fogát a becses dokumentumra.

Futaki a kézirat birtokában Makóra utazik, ám a társaság emberei ide is követik. A professzor segítségül hívja barátját, a mára lezüllött szegedi magándetektívet, Vitézzfy Jánost. 

Ez a történet kettejük makói pillanatait követi nyomon.

Csatlakozzatok a nyomozáshoz, s derítsétek ki, hogy mi lett a Hestia -kézirat sorsa, s milyen kalandok kötődnek a két úriemberhez! 


A Hestia - kézirat nyomában 

Szabadtéri nyomozós játék 

8-10 éves kor felett

minimum 2 - maximum 6 fő részére

2 - 2,5 óra játékidő 


A játék megfejtésének megadása

Kérjük, add meg adataid és ha szerencséd van, akkor te lehetsz az, aki megnyeri az 5000 Ft-os Árkád kupont a 2020. október 30-i sorsolásunkon!

A 2020 áprilisi sorsolás nyertese: Horváth-Peller Gabriella  - Gratulálunk neki!