SZABADULÓSZOBÁINK


Jelenleg két szobánk várja a kedves látogatót - a "Mágus utolsó trükkje " és az "Ouija, a szellemidézés" . A szobák célja nem az ijesztgetés, a játékosok megfélemlítése. Mindkét szobát úgy alakítottuk ki, hogy kicsik és nagyok is találjanak bennük számukra élvezetes feladványt, játékot. 

A mágus tökéletes trükkje

Ideális kikapcsolódás 2 -5 fő részére

Játékidő: 60 perc

Nehézségi szint: Közepes

10 éves kor felett ajánlott (legalább egy felnőtt jelenléte szükséges)

Giuseppe Benzini a 19. század egyik legnagyobb mágusa volt. Csodával határos szabadulásai különböző bilincsekből, szerkezetekből ámulatba ejtették a fél világot, varázslatos trükkjei megszédítették a nézőközönséget. Egyik alkalommal a császár udvarában adott előadást a nagy mágus - ám itt egy olyan bilincs kattant a csuklóján, amiből nem tudott kiszabadulni: beleszeretett a császár lányába. A lányban is hasonló érzelmek ébredtek - a szerelemnek csak a császár nem tudott örülni: megtiltotta a két fiatalnak, hogy találkozzanak. A lány azonban elszökött a mágushoz, a császár pedig kiadta a parancsot: a lányt élve, a mágust halva hozzák elé. Ti vagytok a csendőrök: Sikerül előkeríteni a párt, vagy ti is a végső trükk áldozatává váltok? 


A játék ideális kikapcsolódást nyújt:

Ouija, a szellemidézés 

Ideális kikapcsolódás 2-5 fő részére

Játékidő: 60 perc

Nehézségi szint: Közepesen nehéz 

12 éves kor felett ajánlott (legalább egy felnőtt jelenléte szükséges) 


Azt mondták, hogy csak egy szimpla szellemidézésről lesz szó. Lesz néhány mécses, egy szellemtábla, s játszunk egy kicsit. Tévedtek, s ez az este sötétebb volt, mint bármelyik korábbi. Egy Nora nevű szellemet idéztek meg a barátaid, s nyom nélkül eltűntek. Most rajtad és csapatodon van sor, hogy kiderítsétek mi történt azon az estén... Ha ez nem sikerül, akkor lehet, hogy a barátaid sosem kerülnek elő, vagy ami rosszabb... 

lehet, hogy ti is a túlvilág martalékává váltok...

Baráti társaságoknak

Egy szombat este kezdete a barátaiddal? Egy unalmas, vagy éppen dolgos hétfő levezetése a barátokkal? Mindkettő opciónak jó a szabadulószoba. 
 

Családoknak

Nincs hova menni hétvégén? Gyertek el a családdal, s tegyétek próbára magatokat a szobáinkban! 
 

Pároknak

Ideális kikapcsolódás kedveseddel, kedvesednek,  vagy kedveseidnek... ha nem elégszel meg a monogámia korlátaival... 

Valamelyik szoba felkeltette az érdeklődésed? 

Kattints ide! Foglalj időpontot most! Az óra ketyeg...